Bezlepkové maslové pagáčiky

 

  • 300g múky Novalim FORTE
  • 250g Palmela/ Hera
  • 200ml kyslej smotany
  • 1 ML soli

Zamiesime cesto v miske a odložíme na noc do chladničky.

Na druhý deň rozvaľkáme cesto asi na 1,5cm a

vykrajujeme kruhy priemeru 3,5cm, ktoré ukladáme na papier na plechu.

Kruhy potrieme žĺtkom a posypeme sezamom, rascou alebo makom.

Necháme ešte odležať na plechu asi 20 min. a potom pečieme asi na 180C.

Bezlepkové recepty

Vaše Komentáre

You must be Prihlásený ako K pridaniu recenzie.

O stránke/ About site

Mapa pre bezlepkové reštaurácie ponúka možnosť vyhľadať reštaurácie pre celiatikov, hotely, predajne, školy, podujatia a recepty.
Gluten Free Restaurants map lists gluten-free friendly restaurants, hotels, shops, schools, events and recipes for celiac.

UPOZORNENIE

Vzhľadom na povahu jednotlivých reštaurácií a z obavy zo skríženej kontaminácie, nie sme schopní zaručiť, že všetky zariadenia, ktoré sú na tejto stránke, skutočne aj pripravia jedlo bez lepku.

WARNING

Due to the nature of restaurants and cross-contamination concerns, we are unable to guarantee all menu items covered on this site are in fact gluten free.