Vynikajúce jedlá domácej a medzinárodnej kuchyne pre Vás pripravuje s nadšením a starostlivosťou Chef de Cuisine Hotela SLOVAN *** Ing. Michal Blaha so svojim tímom. Bohatý a pestrý asistovaný bufet ako koncept polpenzie si hostia zamilujú od prvých dní. Poctivá kuchyňa, kde sa jednoduchými postupmi z čerstvých surovín pripravujú od základov výnimočné pokrmy, je ten správny kľúč k spokojnosti celej rodiny.
Raňajkový bufet poskytuje širokú ponuku potravín vhodných pre celiatikov, ktorých súčasťou sú i špeciálne bezlepkové potraviny, napr. bezlepkový a chlieb a pečivo, vločky, mäsové výrobky, placky, kaše a ďalšie. Prekvapením pre hostí je LIVE COOKING – kulinárske predstavenie, kde v rámci večerného bufetu Chef de Cuisine pripravuje flambovaním, krájaním, zapekaním, grilovaním, karamelizovaním a kombinovaním výnimočné špeciality. Zo širokej ponuky si hostia určite vyberú podľa svojich preferencií, možností i chuti. V ponuke okrem jedál, príloh, šalátov nájdete i bezlepkové dezerty.
V rámci bufetového stravovania sú bezlepkové jedlá osobitne graficky označené. Hostia tiež uvítajú možnosť komunikovať a konzultovať svoje potreby priamo s kuchármi na výdaji.
Ponuka A la Carte v reštaurácii a dennom bare Hotela SLOVAN*** je dostupná denne, v čase od 12.00 – 14.00 hod. Okrem kvalitného jedla i pre celiatikov a príjemnej atmosféry si doprajte nádherný výhľad na Lomnický štít. Pre celiatikov odporúčame medový rez.
Vychutnajte si i Vy pohostinnosť rodinného relax Hotela SLOVAN*** v Tatranskej Lomnici.
Place Categories: Hotely pre celiatikov
Najnovšie Recenzie/ Recent Reviews